Coverstudio - iedereen op de Cover!

Foto van de Coverstudio op de Amsterdam Fashionweek in de RAI in Amsterdam voor het blad Grazia
de Coverstudio op de Amsterdam Fashionweek in de RAI voor Grazia

Coverstudio heeft een bijzonder concept. Je gaat op de foto voor een witte achtergrond, de fotograaf zet de tekst van een Cover over je foto heen en dan wordt de titel die je zelf verzint ter plekke bovenaan geplaatst.. Zo wordt een foto een statement.

 


de traditionele Cover

Natuurlijk kunt U bij ons terecht voor de traditionele Coverstudio. Mensen op de Cover van een bestaand of zelf gemaakt blad plaatsen. We deden al Coverstudio's voor bladen als Beau Monde, Grazia en Cosmopolitan. En U kunt natuurlijk de cover van Uw bedrijfsblad gebruiken! Of een speciale cover maken...

 De Coverstudio heeft maar zo'n 2 x 3 meter en 2,50 hoog om te  staan.  Klein plekje, groot resultaat!


 

Coverstudio hoeft er nooit het zelfde uit te zien; alles is aan te passen. Als er maar genoeg ruimte voor de mensen over blijft, want zij moeten altijd het belangrijkste in beeld zijn.


de Coverstudio in het Circustheater voor Beau Monde
de Coverstudio in het Circustheater voor Beau Monde

Bij de Coverstudio is elke foto uniek... het is echt jouw foto. En dat vinden mensen heel erg leuk. Bovendien is er op de Cover veel ruimte voor teksten en een logo. Zodat uw bedrijf of merk ook deel uitmaakt van die unieke foto.

 


Onder nog een voorbeeld van een foto gemaakt met de techniek van een traditionele Coverstudio. De foto wordt voor een witte achtergrond gemaakt waarna er een digitale laag overheen geplaatst wordt.